OM OSS I ØKOLAFT

Vi er en norsk bedrift som har gode erfaringer, med god kvalitet.

VELKOMMEN TIL OSS I ØKOLAFT

Vi er en norsk bedrift som har laftet hytter og hus siden 2005. Vi fokuserer på miljøet, og bruker kun kortreist norsk kvalitetstømmer.

Vi mener det er en fordel at våre kunder har et nært forhold til produksjon og planlegging uten å måtte forholde seg til mange personer med forskjellige ansvarsområder. Vi legger stor vekt på å gi personlig service og oppfølging gjennom hele prosessen, fra planleggingsfase og helt frem til ferdigstillelse.

Hvis du ikke finner din favoritt blant våre faste modeller, bygger vi den hytten eller det huset du vil ha. Vi kan produsere i 6 toms eller 8 toms laft.

Våre hytter og hus kan leveres som byggesett, montert råbygg eller nøkkelferdig. Hos oss kan du få alt fra garasjer og anneks, til små og store hytter og hus. Vi mener utførelser og størrelser på våre hytter og hus vil dekke de fleste familiers behov. Salget foregår direkte fra våre fabrikker i Oppdal og Melhus. Vi legger også vekt på å bruke lokal og stabil arbeidskraft i alle ledd, fra produksjon til montering. Med vår lange erfaring er dette nøkkelen til et godt resultat.